Nykyisin Campbells-purkit nostavat aina hymyn huulille. Eivätkä nuo metalliset purkit ole tietävinäänkään kaikkien oliivi- ja kaprispurkkien keskellä, miten kuuluisia ne ovat. Ja kuinka kuuluisaksi ne tekivät aikoinaan yhden taiteilijan, sekä toimivat nykyäänkin pop-taiteen tunnistettavana mainoksena. Vaatimattomuus on kaunista.
Toinen design, joka miellyttää silmääni on Pirkan kookoskerman ulkonäkö:

Helppo kanapasta:
Paista currylla ja suolalla maustetut kanasuikaleet, raastettu porkkana ja keltainen pieneksi pilkottu paprika ja sipuli pannulla. Keitä täysjyväpasta kypsäksi ja sekoita kanan kanssa. Lorauta joukkoon kookoskermaa ja nauti.
Kookoskerma on ihanaa myös leivoksissa ja varsinkin kookosletut ovat herkkua. Oikeastaan mikä tahansa ruoka wokeista patoihin ilahtuvat varmasti pehmeän makuisesta, lempeästä kookoksen läsnäolosta <3
Warhol <3 Miten toi kookoskerma kestää kuumentamista? Vastaako ihan normikermaa?
VastaaPoistaWarhol on kyllä kiinnostava taiteilija. :) Itse aina kuumennan kookoskerman, mutta hauduttamisesta tms. en osaa sanoa. Aika lailla kookoskerma on samanlaista, kuin juokseva kerma. Tai no mielestäni ruuanlaitossa kookoskerma on monissa ruuissa vielä parempaa makunsa puolesta. :)
VastaaPoista