Halusin kokeilla tällä kertaa laittaa Koskenlaskija-juustoa makaronilaatikon seuraksi ja sehän sopi siihen oivallisesti. Yhdistelin paria eri reseptiä ja lisäsin vielä maissia ja porkkanaa antamaan pirtsakkaa väriä ja makua.
Koskenlaskijan kasvislihamakaronilaatikko
iso vuoka
600 g tummaa makaronia
1 l maustettua kiehuvaa vettä (esim. kasvisliemikuutio/oman maun mukaan chiliä, pippuria jne.)
1 pkt Valion Voimakas Koskenlaskija-juustoa
500 g pakastemaissia
3 isoa raastettua porkkanaa
1 prk aurinkokuivattuja tomaatteja
1-2 isoa sipulia
400 g jauhelihaa/soijarouhetta liotettuna ja maustettuna yht. 4-5 dl
mausteita oman maun mukaan (chili, pippuri, suola, sitruunapippuri, Cajon-mauste)
Paista liha tai valmista soijarouhe oman maun mukaan ja kuullota silputun sipulin kanssa. Keitä makaronit ja kaada keitinvesi pois. Sulata Koskenlaskija-juusto kiehuvaan maustettuun kasvisliemiveteen. Yhdistä isoon vuokaan kaikki ainekset ja paista 200-asteessa n. 45 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti