keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Kasvisgratiini

Arkiruokaa tarjolla eli juustolla kuorrutettua gratiinia. Gratiinissa on porkkanaa, kukkakaalia, parsakaalia, tomaattia, tuoretta chiliä, kermaa, juustoa, suolaa ja pippuria. Hyvää ja helppoa taas kerran. Tomaatti tuo kivaa makua ja chili potkua muutoin mietoon gratiiniin. Tarjosin gratiinin tuoreen tomaatin, lihapullien ja raejuuston kanssa.


Kasvisgratiini

400 g kukkakaalia
3 porkkanaa
4 tomaattia
200 g parsakaalin nuppuja
puolikas tuore chili
reilu 1 dl kermaa
200 g juustoa
suolaa ja pippuria

Keitä pilkottua kukkakaalia ja porkkanaa hetken aikaa. Lisää vuuan pohjalle valutettuna tuoreen pilkotun tomaatin ja parsakaalin  nuppujen ja pieneksi leikatun chilin kanssa.  Lisää mausteet ja sekoita ne huolellisesti kasvisten joukkoon. Lisää kerma ja juustoraaste gratiinin päälle. Paista 225 asteessa 30 minuuttia.



1 kommentti:

  1. Gratiinit ovat todella hyviä. Itse laitan joskus myös juustokermaa ja mozzarellaa joukkoon. Tomaattia en ole vielä kokeillut. 🤤🙂

    VastaaPoista