Kuorrute on mukailtu Yhteishyvän mansikkamokkapalojen ohjeesta: https://yhteishyva.fi/reseptit/mansikkamokkapalat/BXmA22bbgG82ImcsM4ckK
Lisäsin kuorrutteeseen hieman vaniljakreemiä, vaniljasokeria ja jätin valkosuklaaraidat pois. Vanilja sopii täydellisesti mansikan pariksi! Tämä sopii hyvin niin lasten kuin aikuistenkin kemuihin ja nyt vapun kynnyksellä vappuherkuksi!
Mansikkasuklaaneliöt
Pohja:
2,5 dl vettä
200 g voita
4 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 tl suolaa
Laita ainekset kattilaan, kiehauta ja jätä jäähtymään.
5,5 dl vehnäjauhoja
4,5 dl sokeria
4,5 dl sokeria
200 g voita
2 tl vaniljasokeria
2 tl soodaa
Sekoita ainekset keskenään ja sekoita nesteen kanssa sekaisin. Lisää joukkoon 1 dl piimää (tai jugurttia) ja 2 kananmunaa. Sekoita, mutta älä vatkaa! Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille ja paista n. 25 - 30 minuuttia 200 asteessa.
Kuorrute:
100 g muussattua mansikkaa
75 g voita
6,5 dl tomusokeria
2 rkl vaniljakreemijauhetta
1 tl vaniljasokeria
nonparelleja
Sekoita mansikkasoseen joukkoon sulatettu voi, vaniljasokeri ja tomusokeri hiljalleen koko ajan vatkaten. Sekoita joukkoon vielä vaniljakreemijauhe. Levitä kuorrute vielä lämpimän piiraan päälle ja koristele haluamillasi koristeilla. Leikkaa neliön muotoisiksi paloiksi. Tämä on erittäin hyvää lämpimänä ja uunituoreena, mutta myös herkullista seuraavana/seuraavina päivinä jääkaapissa maustuneena. Säilyy useita päiviä jääkaapissa.
Your style is really unique compared to other people
VastaaPoistaI have read stuff from. Thank you for posting when you have the opportunity,
Guess I will just book mark this site.