Tietenkin voit keittoon käyttää tuoreita vihanneksia ja juureksia, mutta myös oikaisemalla lopputulos on hyvä. Olen itse asiassa muutamalta ravitsemusterapeutilta kysynyt pakastevihannesten ravintoarvoista ja he suosittelivat niitä ruuanlaitossa, koska ne ovat mm. tasalaatuisia. Tuorejuustona olen käyttänyt Philadelphiaa.
Helppo juuressosekeitto
1,5 kg peruna- ja juurespakastesekoitusta
1 pkt tuorejuustoa
ripaus suolaa
Laita pakastejuurekset kattilan pohjalle ja täytä vedellä siihen asti, että ne juuri ja juuri peittyvät. Keitä juurekset pehmeiksi. Anna jäähtyä hieman ja sitten surauta juurekset sauvasekoittimella tasaiseksi seokseksi. Lisää sekoittaen joukkoon tuorejuusto ja mausta halutessasi suolalla ja yrteillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti