keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Kermainen kana curryriisillä

Tässä ruuassa yhdistyvät erinomainen maku ja se on nopea valmistaa. Kanan pariksi sopii loistavasti miedot maut kuten tässä maissi ja kerma. Arkiruuan tarjoilussa nopeus on valttia, mutta esim. piparkakku/ruokamuottia riisin annostelussa käyttämällä saa annokseen heti uutta ilmettä. Nopeilla ratkaisulla saa helposti hymyn huulille. :)


Kermainen kanakastike

300 g kanasuikaleita 
1 iso sipuli
2-3 valkosipulinkynttä
300 g pakastemaissia
4 dl ruokakermaa
suolaa
1 tl valkopippuria
1tl cayennepippuria
ripaus chiliä
2 tl currya

Paista kanat öljytilkan kanssa. Lisää pannulle pieneksi silputtu sipuli ja valkosipuli. Lisää maissit ja kermat ja anna hautua kannen alla. Mausta. 

Keitä basmatiriisi ohjeen mukaan ja mausta currylla, kunnes riisi on keltaista. Tarjoa kastikkeen kanssa. Hyvää ruokahalua! :)



2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. On todellakin ja miedon, mutta makean maun takia myös hyvin käytettävissä lähes kaikissa ruuissa. 😊

      Poista