lauantai 4. heinäkuuta 2020

Lohipasta

Lohipasta on nopea valmistaa ja se on tietenkin mahdottoman hyvänmakuista! Rakastan lohta ja tilliä ja tähän ruokaan ne sopivat loistavasti makua antamaan. :)

Lohipasta

400 g lohisuikaleita
öljyä
5 varhaissipulia
400 g parsakaalia (pakaste)
2,5 dl ruokakermaa
2 rkl tuoretta tilliä
1 tl sitruunapippuria

Lisäksi:
300 g keittämätöntä pastaa

Laita pasta kiehumaan ohjeiden mukaisesti. Paista lohi öljyn kanssa pannulla. Lisää joukkoon pieneksi pilkotut sipulit ja kerma. Lisää joukkoon parsakaalit ja anna hautua siihen asti, että ne pehmenevät. Mausta ja lisää joukkoon valutettu pasta. Tarjoa pasta sitruunasiivun ja tuoreen tillin kanssa. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti